Workshops in Chicago (tentative)

All these workshops and times are subject to change:

Chicago Conference Tentative Schedule

8:00 AM – Registration Opens (60 mins)

9:00 AM – Welcome (15 mins) Words from the Chair, Carl Rosen (UE); others.

9:15 AM – RWU: Who We Are & What We Do (5 mins)

9:20 AM – Acknowledgments of Endorsing Organizations (5 mins)

9:25 AM – Introductions of registrants to one another at tables (20 mins)

9:45 AM – Railroading Today PART 1 (Single Crews; Fatigue; Schedules) (60 mins)

10:45 AM – Break (15 mins)

11:00 AM – Railroading Today PART 2 (Long/Heavy Trains; Safety & BBS; Whistleblower) (60 mins)

12:15 PM – Lunch (75 mins)

1:30 PM – Supply Chain Inquiry: Solidarity for the Fight Down the Commodity Chain (60 mins)

2:30 PM – Chicago Area Community/Environmental Organizing Efforts (60 mins)

3:30 PM – Break (15 mins)

3:45 PM – “Building the Labor – Community Alliance” (60 mins)

4:45 PM – General Discussion, Open Mic, Q&A (30 mins)

5:15 PM – Raffle; Announcements; Concluding Remarks (15 mins)

5:30 PM – Adjourn Conference & Clean Up (60 mins)

5:30 PM – Social & Drinks at nearby tavern/restaurant (60 mins)

6:30 PM – Dinner at a nearby tavern/restaurant (120 mins)

8:30 PM – Further Discussion and Networking at the tavern/restaurant

Leave a Reply